کلاه برداری و فروش مال غیر
اینجانب حدود سه ماه پیش در یکی از بنگاه های معاملاتی شهرمون یک قطعه زمین که دارای برگه واگزاری از تعاونی سپاه بود ازیه آقای که کارمند بازنشسته هم میباشد، خریدم که صاحب بنگاه زمین مورد معامله رو به من نشان داد و من با رضایت آن را قولنامه کردم و روز بعد نیز در دفترخانه وکالت اونو به اسم من زدند . داخل مدارک ، نقشه بروکف پلاک موجود نبود از آنها خواستم که اونوبرام بیارن امروزو فردا کردند تا اینکه به موضوع مشکوک شدم و از طریق بنگاههای دیگه تونستم نقشه رو پیدا کنم و قتی به شماره پلاک خریداری شده نگاه کردم دیدم اون جای که به من نشان دادند کوچه شهرک میباشد واصلا پلاک نیست و ارزش زمین خریدااری شده از پولی که از من گرفته شده خیلی پایین تر است در ضمن صاحبان بنگاه میگن که ما اصلا خبرنداشتیم و حاضریم در پیگیری مسئله با شما همکاری کنیم من فورا به صاحب زمین گفتم و اونهم گفت که منم خبرنداشتم اما باورکردنی نیست و و الان نزدیک دوماه است که به من امروزو فردا میکنند.ومن هم چون میخواستم موضوع بدون شکایت و با مصالحه حل بشه هنوز شکایت نکردم خواهشمند است جهت چگونگی پیگیری و رسیدن به حق قانونی خود مرا راهنمایی کنید
با تشکر فراوان