جزئیات سوال
پاسخ ها
مهرداد احمدي
۱۳۹۱/۰۹/۲۱ ۱۳:۲۶:۴۵
با سلام و احترام
اينجانب در ازمون استخدامي سال 81 سازمان بنادر شركت كردم پس از قبولي در مرحله ازمون كتبي (اعلام قبول شدگان در روزنامه كثير انتشار) به مرحله مصاحبه دعودت شدم پس از برگزاري مصاحبه در ليست نفرات ذخيره قرار گرفتم .پس از معرفي نفرات قبول شده به محل خدمت يكي از قبول شدگان انصراف داد لذا سازمان بنادر بنده را به سازمان مديريت وقت به عنوان نفر جايگزين پس از طي كردن كليه مراحل گزينش و غيره معرفي كرد(سند موجود است ) سازمان مديريت وقت پس در جوابيه نامه اعلام كرده اجازه استفاده از اين مجوز وجود ندارد(سند موجود است ) با توجه به پيگيري متعدد سازمان مجدداٌ اعلام موافقت خود را با استخدام پيماني من به معاونت نيروي انساني رئيس جمهور اعلام كرد كه اين بار نيزمعاونت نيروي انساني رئيس جمهور مخالفت خود را اعلام كرده. طي درخواستس از ديوان عدالت خواهان رسيدگي به موضوع شدم (كه به علت اشتباه در عنوان دادخواست مبني بر تغيير وضعيت از قرار دادي به پيماني ) ديوان راي مورد نظر من را صادر نكرد.
لذا طي چندين سركشي به ديوان و مراجعه به حضوري اعلام كردند اگر عنوان دادخواست شاكيات از سازمان خود مبني بر عدم استخدام بود راه حل داشت ولي چون تغيير وضعيت عنوان دادخواست ميباشد كاري نميشود كرد مگر اينكه مجدداٌ دادخواست با موضوع اشاره شده پيگيري نمائيد. حال خواهانم راهنمائي بفرمائيد به چه شكلي ميتوانم كار ار شروع كنم
ضمناٌ لازم به ياداوري مي باشد از تاريخ 1/8/1382 تا كنون به عنوان نيروي قرار داد كار معين در بنادر مشغول به كار ميباشم
ضمناٌ چانچه نياز به مدارك ميباشد دستور فرمائيد تا اقدام لازم به عمل آيد.
یوسف سراجی
۱۳۹۱/۰۹/۱۹ ۰۲:۱۳:۴۰
از تخصص انتخاب شده توسط همکاران نیز می توانید فرد مورد نظر را پیدا کنید .