مسائل متفرقه ارثی و ملکی
با عرض سلام و خسته نباشید به اساتید محترم
پدربزرگ بنده زمینی به مساحت حدودی صد هزار متر رو بین فرزندان خود در سال ۹۱ صلح کرده اند، واینصلح نامه ها را در نسخه های کاغذی بدون ثبت محضری به هر یک از فرزندانش داده است، فرزندانش هم زیر تمام صلح نامه ها برای خود و دیگران را امضا زده اند.زمینها به گونه ایصلح شده اند که هر یک مکمل دیگری هستند اما اضلاع زمین (شمالا جنوبا شرقا وغربا) کاملا مشخص است ،طوری که زمین پدر بنده از دوسمت به خیابان و از سمت دیگر با متراژ مشخص به زمین یکی دیگر از عموها مشرف است، و زمین آن عمو مشرف به زمینعموی دیگر است-
هیچ اقدامی برای تفکیک و تک برگی کردنزمینها از فرزندان صورت نگرفت تا پارسال پدر بنده به رحمت خدا رفتند، پدر بزرگمبرای پایمال نشدنحق ما در دفترخانه حاضر شدواینزمینها رو که در صلح نامه بود به صورت فروشنامهایثوریبهبنده واگذار کردند، بنده نیز اقدامی جهت سند گرفتن و مشخص شدنحدو مرز زمین نکردم با توجه به اینکه در فروشنامه هم درست مثل صلحنامه زمینی که پدربزرگ به بنده واگذار کرده مشرف به زمینعمویم است ، چندیپیش پدربزرگ هم به رحمت خدا رفت، و الان دو نفر از
عموها زیر بار صلح نامه نمیروند و صلح نامه خودشان و فروشنامه من را قبول ندارند و حق و حقوق بیشتر میخواهند ، این در شرایطی استکه بنده با کمک پدربزرگ مرحومم قسمت صلح نامه پدرم را به فروشنامه بهنام خودمتنظیم کردم،
نکته قابل توجه اینجاستکه اصل فروشنامه توسط یکی از عموها ازماشینم دزدیده شدو بنده با مراجعه به دفترخانه کپی برابر با اصل تهیه کردم، و دوباره نسخه فروشنامه محضری اصلی روگرفتم،
با وجودتمامتفاسیر، ایا بنده میتونم برای قسمت فروشنامه خودم با توجه به مشکلات بالا اقدام قانونی کنم و ایا حقوق قانونی ایدر این مورد دارم؟ در صورت جواب مثبت ، مراحل قانونی جهت حصر زمینخود ومشخص شدن حدود ومرز زمین خودم چیست
تمام صلحنامه ها به امضای عموها و عمه ها درامده است، ومتصالح در صحت وسلامت کامل با حضور و امضای فرزندان خود حق ابطال صلحنامه را از خود عزل نموده ، صلح نامه ها همه غیر محضری ودستی است. به جز قسمت صلحنامه پدر بنده که بعد از فوت ایشانبنده به فروشنامه تبدیل کردم
*** زمین در روستا قرار دارد که شورا و بخش داری برای اداره امور تصمیم گیری های اولیه میکنند
لطفا با کلام ساده و کامل محبت بفرمایید راهنمایی کنید بفرمایید چه اقداماتی میتونم انجام بدم - سپاس