جزئیات سوال
همسرم بدلیل بیماری وسواس زندگیمان را مختل کرده تاجایی که حتی از من هم می خواهد رفتارهای وسواس گونه داشته باشم و در چنین مواردی اختلافمان شدید شده ویا حتی به زدن وی برای بازداشتن وی از رفتارش می شود و حتی حاضر به مراجعه به پزشک برای درمان نمی شود. آیا می توانم حکم الزام به درمان برای وی از دادگاه بگیرم و آیا در صورت سرپیچی همسرم پس موارد بسیار می توانم با استفاده از زدن مثل سیلی اورا بازدارم و اگر از من به خاطر ضرب وجرح شکایت کند می توانم در دادگاه انکار کنم؟
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
1 پاسخ
3,473 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۱/۰۸/۲۳ ۰۴:۳۵:۰۷
پاسخ ها
گروه حقوقی سماواتی
۱۳۹۱/۰۸/۲۳ ۱۵:۲۹:۴۲
با سلام،شما می توانید با اثبات موضوع بیماری همسرتان و مخالفت وی با درمان بیماری صدور حکم به الزام همسرتان به حسن سلوک و معاشرت و به عبارت دیگر الزام به درمان را از دادگاه درخواست نمایید ولی این حکم اثر اعلامی دارد و او میتواند به حکم تمکین نکند در مورد شق دوم سوال شما مجاز به آزار بدنی همسرتان نیستید و او میتواند در صورت خوف ضرر بدنی مبادرت به ترک منزل نماید و شما همچنان تکلیف به تامین هزینه های زندگی وی خواهید داشت اگر همسرتان مورد آزار جسمی قرار گیرد به طریق اولی حق ترک منزل و عدم تمکین برایش ایجاد میشود چرا که خوف ضرر یعنی امکان ورود ضرر با رفتار شما(ایراد ضرب) فعلیت و تحقق می یابد.جهت مشاوره دقیق تر و تنظیم دادخواست میتوانید از طریق پروفایل شخصی با اینجانب مکاتبه کنید.
جهت ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود