جزئیات سوال
با تشکر از شما اما من صورتجلسه کلانتری هم به دادسرا دادم که همسرم از ملاقات فرزندم ممانعت میکنه استشهادیه هم دادم اما دادیار منع تعقیب صادر کرده من باید برم درب خونه دنبال فرزندم اگه نداد به دادسرا برم و اعتراض کنم چون خانمم گفته جلوی درب خانه فرزند رو میدم اگه نداد چه وقتی میتونم از ماده 14 حمایت از خانواده استرداد طفل استفاده کنم
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
1 پاسخ
3,281 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۱/۰۸/۱۸ ۰۵:۰۸:۵۶
پاسخ ها
مسعود جباری
۱۳۹۱/۰۸/۱۸ ۱۹:۵۳:۵۱
دوست عزیز توضیح نداده اید که شما با دستور موقت جهت گرفتن فرزند خود رفته اید یا با حکم قطعی دادگاه . لیکن به طور خلاصه باید خدمتتان عرض کنم که قرار منع تعقیب صادره صحیح میباشد چون این موضوع فاقد جنبه کیفری است . اگر شما دستور موقت گرفته اید که این دستور توسط کلانتری اجرا میشود و اگر فرد از اجرای دستور استنکاف کند کلانتری مراتب را صور تجلسه نموده و به دادگاه صادر کننده دستور ارسال میدارد و در این صورت با اعمال قوه قهریه فرزند از طرف اخذ و تحویل شما میشود . اگر در اینخصوص حکم صادر شده باشد همین مراحل توسط اجرای احکام حقوقی عمل میگردد . بنابر این شما باید صورتجلسه کلانتری مبنی بر عدم تحویل فرزندتان را باید به دادگاه صادر کننده دستور موقت و یا اجرای احکام صادر کننده دستور تحویل دهید .
جهت ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود