درخواست طلاق زوجه

سلام . همسر من کارمند است و چهار سال است که جدا از من زندگی می کند . من مهریه او را پرداخت می کنم. من حکم عدم تمکین و ازدواج مجدد از دادگاه گرفتم. بعد از چهار سال مهریه گرفتن همسر من برای طلاق توافقی به من پیام داده و من برای گذشتن از حق طلاق خودم شرط کردم که باید قسمتی از خسارتهای من در چند سال گذشته جبران شود. ایشان دادخواستی به دادگاه داده و ادعا کرده چون من شرط خسارت گذاشتم پس موافق طلاق هستم و با گذاشتن شرط دریافت پول ایشان در عسر و حرج قرار گرفته است و در خواست حکم طلاق از دادگاه کرده است و چند شاهد از اقوامش برای اینکه من اس ام اس شرط پول برای طلاق قرار دادم برای دادگاه آورده است. جلسه دادگاه برگذار شد و من به قاضی گفتم که من حاضر به زندگی هستم و همه شرایط را فراهم می کنم و مهریه ایشان را پرداخت می کنم اما اگر ایشان قصد زندگی ندارد باید خسارتهای مالی من در چهار سال گذشته را جبران کندو احکام دادگاه تمکین و ازدواج مجدد و پرداخت مهریه را به قاضی دادم و ایشان ضمیمه پرونده کرد. سوال من این است که با توضیحاتی که دادم آیا امکان دارد اجازه طلاق به همسر من داده شود؟آیا من حق نداشتم برای توافق برای طلاق شرط کنم هزینه های من را جبران کند ؟اینکه همسر من درخواست طلاق دارد طلاق خلع هست؟و من در طلاق خلع حق دارم شرط دریافت خسارت داشته باشم؟

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: مباحث متفرقه
5 پاسخ
2,784 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۶/۰۴/۱۹ ۱۱:۰۰