صدور حکم قطعی

سلام -من اصغری هستم 36سال دارم حدود سال 92با یک نفر تو مغازه خودم دربابت حساب کتاب درگیر شدیم وسراین درگیری دماغ طرف که شاکی پرونده بود شکست وقاضی محترم دادگاه من را به دوسال حبس ودیه محکومم کرد ومن بلافاصله دیه طرف را دادم ودست پایش را بوسیدم ورضایت طرفم را با رضایت محضری گرفتم ورفتم تقاضای تخفیف مجازات از خود شعبه رسیدگی کننده محترم دادکاه تقاضا کردم ودیگه هیچ خبری نشد تا بورج 12سال اخر 95 وهیچ اخطاری نه به خودم نه به ضامنم نیامده بود ومن فکرکردم دیکه پرونده مختومه شده وبعد از این مدت بورج 12سال اخر95 زنگ زدن به ضامنم گفتن متهم رابیاور حکم شش ماه حبس داره بره زندان ومن با ضامنم به دادگاه مراجع کردم ویه اخطار هماه جا به زامنم دادنن که بعد 20روز عید برم خودم را معرفی کنم ومن دیکه هیچ چاره ای نداشتم رفتم مجتمع قضایی شهید بهشتی خیابا ن قرنی از طریق انترنتی تقضای عفووبخشیدگی کردم و وقت یه اس مس به کوشیه من امده نوشته اطلاعات ثبت شده دردرخواست عفو اصغری برای اعلام نظر به مرجع قضایی مربوطه ارسال شد و منم از ترسم دیکه نرفتم ببینم چیشده جوابش میترسم دیگه بفرستن زندان چون سه روز بیشتر محلت ندارم ویه طرف دیگر یه نامه دادم به دیوان عدالت کشور تبدیل حبس به جزای نقدی وتقاضای توقیف صدور حکم واونم هیچ خبری تاالان نشده من یاید سه روز دیگر باید خودمو معرفی کنم منم دیکه چند روز بیشتر وقت ندارم باید خودم را معرفی کنم ومن از شما محترم تقاضا دارم من را راهنمایی کنید باید چکار کنم هر گونه ثابقه کیفریم میباشم هیچ ثابقه ای ندارم و الان من برم زندان 3تا بچه نوزاد وخوردسال دارم خودم ادم کارگرم زنمم دوباره حامله هست ادم مستجیرم هستم من الان چطوری برم زندان تمام زندگیم از هم نابود میشه تشکر ممنون میشم من را راهنمایی کنید

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: اجرای احکام مدنی
2 پاسخ
2,771 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۶/۰۱/۱۸ ۱۷:۱۹