مشاوره حقوقی زن

سلام من زن 33 ساله هستم و حدود 7ساله که ازدواج کردم یک فرزند پسر 5 ساله دارم .ما در یک ساختمانی زندگی میکنیم که در یک واحدش ما و در واحد دیگرش خانواده شوهرم هستند مشکلی که من دارم توجه نکردن همسرم به من و بهانه جویی های بی مورد او و همچنین دخالتها و اذیتهای پدر و مادر شوهرم است یعنی دقیقا به این صورت: اخلاق شوهرم خیلی خیلی بد و عصبانی است بطوریکه حتی در محله هم همه او را به اخلاق تند داشتن میشناسند از وقتی ازدواج کردم تا الان با اینکه من با ملایمت و مهربانی با او رفتار میکنم ولی او کوچکترین توجهی به من ندارد و مدام بهانه جویی و دعوا میکند بدون اینکه من چیزی گفته باشم و در این حالت هر چیزی که دلش خواست نسار من و خانواده ام میکند و من از ترسم نمیتوانم چیزی به او بگویم و فقط عذر خواهی میکنم و میگویم ببخش تقصیر من است حتی اجازه گریه کردن هم ندارم .علاوه بر شوهرم، پدر و مادر شوهرم هم مدام مرا اذیت میکنند به کوچکترین کار من ایراد میگیرند و آنرا به جنگی بزرگ تبدیل میکنند مثلا در مورد غذا خوردن و چیزهای پیش و پا افتاده تا ... اگر شوهرم هم با من کاری نداشته باشد اینها به شوهرم حرفهای غیر واقعی میزنند و او را به جان من می اندازند من همیشه با شوهرم و با خانواده شوهرم با ملایمت و مهربانی برخورد میکنم و از کارهایی که منجر به درگیری شود پرهیز میکنم ولی آنها مدام دنبال بهانه جویی برای اذیت کردن من هستند با توجه به اینکه پدرم فوت کرده و خانواده ام هم آنچنان قدرتی برای دفاع از من ندارند و آنها نیز این موضوع را میدانند نهایت سوئ استفاده را میبرند و اذیت کردن من برای آنها نوعی تفریح است من به شوهرم با ملایمت میگویم من چه کار بدی کردم که این کارها را با من میکنید اگر من ایرادی دارم یا کاری کردم که شما ناراحتید بگویید من اصلاح کنم و شوهرم در پاسخ با اخلاق تند میگوید ساکت شو ،میزنمت، میکشمت، از اذیت کردن تو خوشم می آید ، و ... شوهرم خیلی از خود راضی، مغرور و عصبانی است و اصلا به هیچ وجه اهل منطق نیست که بتوان با او حرف زد تازگی ها اخلاقش خیلی بد شده و من الان مانده ام که با چنین فردی چکار کنم ؟ خواهش میکنم مرا راهنمایی بفرمایید

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: طلاق به در خواست زوجه
حوزه قضایی: اردبیل
1 پاسخ
2,945 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۷/۲۸ ۱۴:۴۸