فروش وکالت نامه ای ملک
سلام . وقت بخیر . ممنون میشم مثل همیشه سریع پاسخ ارسال بفرمایید.\r\n\r\nشرح ماجرا :\r\nمردادماه 89 من یک زمین که فقط برگه واگذاری شهرداری را داشت از شخصی (ب) بوسیله مبایعه نامه خریداری کردم که وی خود آنرا از مالک اصلی ملک(الف) توسط مبایعه نامه خریداری نموده بود.( که البته هیچ کدام از مبایعه نامه ها را ندارم و نمیدام کدام بنگاه بوده و اشخاص ب و الف هم همکاری نکرده اند در این خصوص) بعدا صاحب اصلی ملک ( الف) وکالت بلاعزل که شامل فروش و کارهای اداری و پروانه کار و .... بود به من داد. \r\n\r\nیکسال بعد یعنی دی ماه 90 من همان وکالت نامه را به نام همسرم تفویض وکالت کردم. \r\n\r\nسال 91 منزل را کامل ساختم الان پایان کار به اسم همسرم است ولی خونه سند ندارد.\r\nحال با توجه به مشکلاتی که از ابتدای سال 94 پیش آمده ، من فروردین 94 این ملک را با مبایعه نامه به شخص (ج) به مبلغ 200 میلیون تومان که قیمت واقعی ملک است فروختم. از طرفی بدلیل مشکلات من منزل را ترک کردم و همسر و دخترم در منزل هستن که شخص (ج) که داماد ما است شکایت تحویل مبیع انجام دادند که با توجه به تایید من ،دادگاه رای به نفع وی صادر کرد . از طرفی خبر که به گوش همسرم رسید بصورت صوری به تاریخ چند ماه قبلش یعنی دی ماه 93 ملک را با مبایعه نامه به مبلغ بیست هزار تومان به برادرش فروخته است و مرداد ماه 94 هم تفویض وکالت به نام برادرش کرده است.و الان اعتراض ثالت داده اند که این ملک مال برادرش است و دو ماه دیگر جلسه دادگاه اشت. در صورتیکه مطمنا مبایعه نامه آنها صوری است.\r\n\r\nراه حل چیست ؟ لطفا راهنمایی فرمایید . سپاس\r\n\r\n\r\n
وضعیت:
بسته
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
0 پاسخ
2,082 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۵/۰۵/۱۷ ۰۵:۰۲