سوال لزام به تنظیم سند رسمی خودرو

با سلام خدمت کارشناسان محترم سایت
من حدود 4 ماه پیش یک خودرو به مبلغ 4 میلیون تومان خریداری کردم که خود فروشنده هم این خودرو و از اتوگالری خریداری کرده بود و هنوز سند به نام وی زده نشده بود به علت چکی که به بنگاه داده بود و سند خودرو در بنگاه بود و فروشنده گفت که هیچ مشکلی نداره و فردا من مبلغ چک رو تسویه و شما رو به عنوان صاحب جدید معرفی میکنم و خودم متعهد میشم که به نام شما سند بزنمو با هم رفتیم چک رو گرفتن و بنگاه هم گفت مشکلی نداره شما بعد تعویض پلاک پول ایشون رو کامل بدید لازم دارن امضای سند چیزی نیس ما میگیریم طی مبایعه نامه دستی که نوشتیم و شاهد معامله پدر بنده بودن فروشنده متعهد شد که تنظیم سند قطعی به عهده خودش هست و فردای همان روز بنگاه وکالت تعویض پلاک به نام بنده زدن و تعویض پلاک انجام نمودم و سند رو تحویل بنگاه دادیم برای تنظیم سند قطعی الان حدود سه چهار ماه از اون تاریخ میگذره و با مراجعات مکرر به بنگاه گفتن که ما اصلا شما رو نمیشناسیم و طرف حساب ما شما نیستید برید از هرکسی ماشین خریدید سند بگیرید
الان این آقای فروشنده شماره بنده رو تو بلک لیست قرار داده و از دسترس خارج کرده و توی تلگرام چند باری پیام فرستادم و اونجا هم بلاک کرد و از تنظیم سند به بهانه های مختلف شانه خالی میکند
و مورد دیگه اینکه مبایعه نامه ای که نوشتیم در دوبرگ متاسفانه چون کاربن دم دست نبود دوبار از روی هم دیگه نوشتیم و امضا کردیم و پدر بنده به عنوان شاهد زیرش رو امضا کرد آیا این برگه میتونه قابل استناد باشه و ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم فروشنده رو الزام به تنظیم سند بکنم از طریق چه مرجعی شورای حل اختلاف یا دادگاه؟
ضمن اینکه یکی از مفاد مبایعه نامه این بود که پس از وصول کامل مبلغ خودرو به ازای هر روز دیرکرد در تنظیم سند رسمی فروشنده باید مبلغ روزانه 50000 تومان بابت جریمه به خریدار بپردازد
آیا این مورد را هم میشود پیگیری و از فروشنده اخذ کرد ؟
ممنون و پوزش بابت طولانی شدن مطلب

وضعیت: بسته (پاسخ رایگان)
مهارت: اثبات فروش/اثبات وقوع بيع
1 پاسخ
2,389 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۹:۴۱