تعهد خدمت
سلام/ اینجانب دارای مدرک دکترا هستم و پس از طی مصاحبه های علمی و عمومی به عنوان عضو هیات علمی یکی از واحدهای دانشگاه ازاد اسلامی پذیرفته شده ام. حال که به مرحله استخدام رسیده ام، دانشگاه از من یک تعهد ثبتی در دفاتر اسناد رسمی به همراه یک چک سفید امضا طلب می کند. طبق این سند در صورتی که من (به هر دلیلی از جمله ناتوانی در انجام تعهداتم، از دست دادن صلاحیت لازم، اخراج از دانشگاه) از انجام تعهدات خود استنکاف نمایم متعهد و ملتزم می شوم هر مبلغی را که دانشگاه آزاد اسلامی صلاح بداند در چک سفید امضای اینجانب درج نموده و نسبت به وصول آن اقدام نماید.
در صورت عدم ارائه این سند، استخدام اینجانب بصورت قراردادی خواهد بود و در صورت ارائه آن استخدام بصورت رسمی آزمایشی خواهد بود.
آیا این رفتار دانشگاه مغایر با قوانین استخدامی کشور نیست؟ آیا از نظر قانونی من حق اعتراض دارم؟ و سوال آخر اینکه در صورت غیر قانونی بودن این تعهد، علیرغم ارائه تعهد توسط اینجانب، آیا در آینده می توانم از اجرای آن سر باز بزنم؟
با تشکر
در صورت عدم ارائه این سند، استخدام اینجانب بصورت قراردادی خواهد بود و در صورت ارائه آن استخدام بصورت رسمی آزمایشی خواهد بود.
آیا این رفتار دانشگاه مغایر با قوانین استخدامی کشور نیست؟ آیا از نظر قانونی من حق اعتراض دارم؟ و سوال آخر اینکه در صورت غیر قانونی بودن این تعهد، علیرغم ارائه تعهد توسط اینجانب، آیا در آینده می توانم از اجرای آن سر باز بزنم؟
با تشکر
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
سایر مقررات حقوقی
1 پاسخ
2,617 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۴/۱۱/۲۴ ۱۶:۰۵