سؤ استفاده از عكس شخصي
بنده حدود يك سال و نيم پيش با آقايي آشنا شدم كه ايشون همسر و يك دختر ٣ ساله داشتند و به دليل مشكلات زيادي كه با همسرشون داشتند ٣ ماه قبل از ديدن من دادخواست طلاق داده بودند و همسرشون رو ترك كرده بودند، اين آقا قرار شد زماني كه همسرش رو طلاق داد با من ازدواج كنه ، در اين مدت بنده يك اشتباه كردم و يك تولد براي اين آقا گرفتم ، در اين مهماني دوستان اين آقا و دوستان من حضور داشتند ، عكس هايي در مهماني گرفته شد و بعد از چند ماه توسط يكي از دوست هاي اين آقا به دست همسرش كه ديگه ٧ ماه بود جدا زندگي ميكرد اما هنوز طلاق نگرفته بود رسيد، از اون تاريخ اين خانم و برادر هاش بنده رو با تهديد براي پخش كردن عكس ها و نشون دادن عكس ها به ديگران بسيار اذيت كردند و به پسر خاله من ، پدرم ، وخانواده اون آقا عكس ها رو نشون دادند ، بعد از اين باز هم با نشون دادن عكس ها و تهديد در مورد پخش عكس ها در شبكه هاي اينترنتي باعث صلب آسايش بنده شدن ، ميخواستم بدونم آيا من ميتونم از اين خانم و برادرهاش شكايت كنم و در دادگاه موفق بشم يا خير ،اگر ميتونم امكانش هست شما وكالتم رو قبول كنيد و هزينه اش چقدر ميشه . بسيار متشكرم