شکایت آموزش وپرورش از بنده

باسلام وعرض ادب وارادت وخسته نباشیدبرای مشکل مدیرمدرسه به همراه زن وفرزندکوچکم بااحترام کامل به رییس آموزش پرورش شهرستان مراجعه کردم اول دراتاق دربسته بهمون اهانت کرد بعد در را باز و در سالن عمومی به اهانتهاش ادامه وفیادمی کشیدچون ادامه دادمجبورا110زنگ زدمصورتجلسه کردبزرگان نگذاشتندشکایت کنم.رییس
به جای تکریم ارباب رجوع بابکارگرفتن ابزاروقدرت اداری،حراستی،واحدحقوقیش وبه شهادت معاونین ذینفعش ازم به اتهامات واهی باعنوان های غیرمجرمانه درشکایت پیش دستی کرد فرداش رضایت داد و گفتند جنبه عمومیش اخلال در نظم اداری - سروصدا - برهم زدن جلسه شورای معاونین - تماس با110 خدا شاهده خودش این کارها را کرده هیچکدام از عنوانهای اتهام عمومی جدیدش در قانون مجرمانه نیست و ادعاهاش کاملا کذبه دادیار جوان در اولین جلسه گفت شاکی خصوصی رضایت داده اتهام های جدید میتونه طبق ماده 618 مزاحمت در کسب و کار باشه بایدتحقیق کنیم من غریب و تهرانیم شاکی رییسه و ابزارقدرتی دراداره کلش،فرمانداری ودادگاه داره.منم مجبورشدم ازش شکایت کردم خواهش میکنم 1- برای موضوع ارتباط ماده 618 باعنوان های اتهامی کمکم کنیدمن چون هیچ کاری نکردم هیچ اقراری هم نکردم شاهدهمسرمه که همرام بوده شاهدهای رییس کارمنداشن 2- آیااهانتهای رییس در سالن عمومی آموزش وپرورش که در شکایت بنده ازایشونه جنبه عمومی داره یاخیر. 3- آیامیشه شاهدکارمندیاارباب رجوعی که از رییس میترسه محرمانه به دادیارشهادت بده.خیلی ممنونم

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: مباحث متفرقه
1 پاسخ
2,491 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۱۱/۲۰ ۰۷:۰۰