کلاهبرداری اینترنتی تحت عنوان اخذ وام وتهیه ضامن

باسلام یکی از آشنایان جهت دریافت وام با یکی از این آگهیهای اینترنتی ،از طریقدایمیل مکاتبه کرده.روش کار به این شکل بوده که مدارک شناسایی (تصویر برگ اول شناسنامه و تصویر کارت ملی و درخواست کتبی وام ) را به آن فرد ایمیل میکردند و بعد یک شماره کارت ATM بهش داده شده که بیعانه واریز کند .تنها کانال ارتباطی همان ایمیل بوده ، دوست من بعد از واریز وجه و ارسال کپی فیشهای واریزی ، دیگر نمیتواند ارتباطی برقرار کند .در واقع دیگر جواب ایمیلهایش را نمیدهند .
امروز متوجه شده همین فرد به همین طریق کلاه حداقل 10 نفر دیگر رو هم برداشتن ،هر نفر حداقل بین ۱ تا ۲ میلیون تومان به اینها پرداخت کرده است .
روش کار به این شکله که آگهی میدن توی سایتهای مختلف که وام تهیه میکنند حتی ضامن هم جور میکنن ،تنها راه ارتباط هم ایمیله .وقتی پول بیعانه رو میگیرند ،یه مدت سر می دوانند افراد رو ، بعد دیگه جواب نمیدهند .
مثلا یکه از سایتها که آگهی دادن این هستش :www.takro.net/11304961.tak
یه سایت دیگه که باز همین آگهی رو دادن :http://www.istgaha.com/user/29288
داخل آگهی یه آدرس ایمیل اعلام شده به نام فریده یاراحمدی :tashilat9415@gmail.co
دوست من مبلغ 1/600/000تومان پول واریز کردم بابت بیعانه امابعد از واریز پول دیگه جواب ایمیلهارو ندادن در حال حاضر حدود ۱۰نفر از کسانی که هدف کلاهبرداری این فرد قرار گرفته اند ، توانسته اند با هم ارتباط برقرار کنند .و قصد طرح شکایتی واحد را دارند منتها هر کدام در یک شهر قرار دارند.
مطمینا افراد دیگری هم هستند اما فعلا همین ۱۰ نفر هستند.به پلیس فتا گزارش دادهاند اما باید از طریق مراجع قضایی اقدام کنند .
لازم به ذکر است این فرد همچنان در حال کلاهبرداری به همین روش است.کلیه مکاتبات ایمیلی مالباختگان ،آدرس ایمیل کلاهبردار ، شماره کارتهای کلاهبردار که افراد پول واریز کرده اند تنها مدارک موجود است .

سوال این است :۱- این پرونده حقوقی است یا کیفری ؟
۲-درصورتیکه شما قبول زحمت فرموده و وکالت مالباختگان را بپذیرید ، حق الوکاله درخواستی حضرتعالی چقدر است؟حدودا هم بفرمایید کافیست .
۳ - چقدر طول میکشد نتیجه بگیریم .
متشکرم _ میتوانید با ایمیل sevenseas43@gmail.com مکاتبه بفرمایید . ممنون

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: کلاهبرداری
1 پاسخ
2,764 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۱۱/۱۸ ۰۸:۲۰