شکایت ضامن از صاحب حساب

مادر بنده فردییست بی سواد که سواد خواندن و نوشتن ندارد،یکی از فامیل های پدری برای گرفتن وام با ابزار گریه و خواهش و مشابه این رفتارها مادر من را وادار میکنه با ایشان به بانک بروند و یک حساب به اسم مادر من توسط ایشان باز می شود و یک وام قالی بافی یک ساله ثبت نام و مبلغ به دست فامیل میرسد (حتی نحوه دریافت مبلغ هم توسط فامیل برایم جای سوال است)،اما حتی یک هزارتومنی هم دست مادرم نرسیده،همان فامیل دست یک نفر دیگر را هم گرفته و به عنوان ضامن حساب مادرم معرفی کرده و از خودش مدرکی به جا نذاشته ،ضامن و مادرم هم همدیگر را اصلا نمیشناسند، مادرم به واسطه اعتماد منتظر بوده تا فامیلمان مبلغ وام را برگردونه تا بتونه به بانک پس بده اما مبلغ توسط فامیل برگشت تحویل مادرم داده نشده و بانک مبلغ وام +خسارت و جریمه را کلا 2میلون 850 بوده از حساب ضامن که فردی فرهنگی و با سواد است برداشت کرده و این فرد الان از مادر من شکایت کرده و درخواست رسیدگی کرده الان ما هیچ مدرکی از فامیل نداریم و صرفا فقط یک سری شماره تماس و ادرس موقت داریم که ممکنه در حال حاظر مکان زندگی فامیل هم تغییر کرده باشه چون استیجاری هست.اخطاریه دادگاه هم چند روز دیگه هست،مادر من حتی توان پرداخت ماهی 40 هزار تومن را هم نداره و درامدش فقط یارانه است،الان چه کاری می توان کرد که مادرم مجاب به پرداخت حتی اقساطی هزینه نشه و میخوام فرد فامیل حتما به نحوی توسط شورای حل اختلاف به دادگاه فراخوانده بشه اما مدرکی نداریم.

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: مطالبه وجه
1 پاسخ
2,484 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۱۱/۱۶ ۲۰:۴۰