تنزل رتبه

سلام وقتتان بخیر
احتراما اینجانب کارمند بانک صادرات می باشم که 3 سال پیش از طریق ازمون داخلی بانک به مدیریت بازرسی(ستاد) بانک انتقال یافتم قبل از انتقال دارای 10 سال سابقه کاری بودم در داخل شعبه(صف) و اخرین سمتم رییس صندوق بودم ، پس از قبولی در ازمون داخلی به مدت 6 ماه بصورت ازمایشی در بازرسی بودم که بعد از شش ماه بطور کامل انتقال دائم یافتم ، حدودا یکماه پیش (گذشت دو سال خدمت در بازرسی )بدون هیچگونه اطلاع قبلی اینجانب را به شعبه فرستادند . بعد از پیگیری های بسیار علت را شکایت چند تن از همکاران اینجانب در شعبه اعلام کردند و نیز نامه همگروه اینجانب (شخصی که به همراه او جهت بازرسی شعب می رفتیم ) که من را شخصی سهل انگار و کم کار و ناکارامد معرفی کرده بودند . در خصوص مورد اول هیچوقت مثال عینی برای من اورده نشد و هیچوقت هم تذکری در اینخصوص نداشتم و در مورد دوم نیز نمرات ارزشیابی من هیچوقت کمتر از 98 (از 100 نمره ) نبود . پس از ان سراغ مدیران ذی ربط تا معاون مدیرعامل رفتم که هیچ یک پاسخ قانع کننده ای به من ندادند . و هیچوقت حتی متن گزارش همگروه خود را ندیدم و تمام موارد به صورت شفاهی و کوتاه بود .
حال سوالات من این است
1- چگونه در خصوص تهمت زده شده به اینجانب احقاق حق کنم .
2- با توجه به اینکه در بازرسی سمتم در این دو سال بالاتر رفت پایه حقوق اینجانب بالاتر رفت اما بعد از مراجعه به شعبه حقوق اینجان تقریبی 250 هزار تومان کم شد .
3- در ضمن چگونه می توانم مجددا به سمت قبلی خودم باز گردم
4- ایا ایشان حق تنزل رتبه اینجانب را داشتند ؟ بدوناطلاع قبلی اینجانب؟؟
با تشکر

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: مباحث متفرقه
1 پاسخ
2,650 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۲ ۱۵:۳۷