توهین تحدید افترا

با سلام خدمت شما!
من کارم طراحی سایت هست یه مشتری یه سایتی خواسته که البته اختصاصی نبوده ما دادیم طراحی کردند و چون اختصاصی نبوده طرف نمیتونه بگه اینجاش رو تغییر بده یا این قالب نباشه اگه نیاز به تغییر باشه باید پولش رو بده حالا جریان اینه که ما با هم قرارداد امضا کردیم و به دلایلی که بهشون گفتیم دیر تحویل دادیم سایت رو و تو قرارداد هم ذکر کرده بودیم که اگه دیرکرد داشتیم باید به مشتری بگیم و ایشون همه اینا رو میدونه حالا ایشون هم ساعات خواب مثلا ساعت 12 زنگ میزنه یا من یا پدرم یا اینکه میاد دم در و ایجاد مزاحمت ایجاد میکنه چند بارم بهم توهین های بد کرده هم به بابام هم به خودم مثلا گفته پدر فلان فلان شده! و به من نسبت حرام خور رو داده و سایت ایشون از سمت خودشون اتک خورده و سرور رو آلمان بسته و چون به اسم من بود دیگر به اسم من نمی ده شرکت و تو قرار داد هم نوشتیم که اگه ضرری متحمل شدیم باید جبران کنه اوایل نمی خواستم بگیرم و داشتم کوتاه می آمدم ولی الان که این کار ها رو ایشون کرده می خوام هم بخاطر کار هاش و حرفاش هم بخاطر ضرری که زده ازش شکایت کنم من سوالم اینه که از همه کاراش می تونم شکایت کنم یا خیر؟ آیا تهمت زدن به شخص (حرام خوار خواندن شخص) تهمت و افترا هست و موجب مجازات می شود یا خیر؟ حتی یک بارم تحدید کرد که هر جا باشم اداره یا هر جا آبروی من رو خواهد برد و گفت من با قانون خودم عمل میکنم و میچرخونمت آیا میشه کاری کرد؟

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: توهین و افتراء
2 پاسخ
2,534 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۰۸/۳۰ ۲۱:۱۶