جزئیات سوال
پاسخ ها
محمد- mohammad طهرانی- Tehrani
۱۳۹۴/۰۸/۰۲ ۲۲:۰۰
با سلام خدمت همکار محترم
بله مستحضر هستم ارائه دادخواست صرفا از طریق دفاتر صورت میگیرد و نسبت به این موضوع تاحدودی اطلاع دارم و حتی می دونم اظهارنامه هم باید از آنجا فرستاد تشکر میکنم از راهنمایی تان بنده همانند شما صرفا پاسخگو سوال بودم در پاسخ به سوال محل مراجعه به دادگاه همانطور که شما پاسخ فرموده اید
در خصوص دادگاه خانواده نیز همانگونه که مستحضرید اکثر مجتمع های قضایی از دادگاه خانواده بهره برده لاکن مجتمع قضایی شماره 1 ونک و 2 نبرد پیروزی اختصاص به دعاوی دخانواده در سطح تهران بزرگ را دارند هرچند طبق ماده 12 در هر مکانی که زوجه اقامت داشته باشد می تواند دادخواست خود را ارائه نماید و با توجه به فرمایش جنابعالی پس از مراجعه زوجه به دفاتر تعیین صلاحیت محلی با مسولین مربوطه است
در خصوص جهیزیه اگر چنانچه توافق زوجین نباشد تکلیف را دادگاه مشخص می نماید و مشخص است جهزیه متعلق به چه کسی است
فغلا که شیخ شیراز آرامیده است و بخشندگی تهران بزرگ و ورود اقلیتها به این کلان شهر را دیگران بخشیدند
با تشکر از راهنمایی تان
موفق باشید
محمد تقی میرزابیگی
۱۳۹۴/۰۸/۰۲ ۱۶:۵۰
سلام. قابل توجه همکار گرامی پذیرش هرگونه دادخواست در تهران صرفا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انجام و مستقیما دادخواست پذیرفته نمی شود.مضافا دادگاه خانواده ونک شماره دو ومربوط به مناطق 2 و3 و6 میباشد.ضمنا در خصوص وسایل و جهیزیه و.... بستگی به به توافق زوجین دارد".گمانم شیخ شیرازی که با یک غمزه ی تنها به طنازی می بخشید سمرقند و بخارارا"اگر یک لحظه در تهران به میدان ونک میرفت ...دمادم شهر می بخشیدوشاید کل دنیا را" موفق باشید
محمد- mohammad طهرانی- Tehrani
۱۳۹۴/۰۷/۳۰ ۱۶:۵۶
با سلام
شما صرفا می بایست جهیزیه خود را ببرید و طلا و سرویس را برگردانید شما می توانید به مجتمع قضایی شماره 1 خانواده واقع در ونک و یا شهید مفتح مراجعه و دادخواست خود را ارائه نمایید ولی با توجه به مصوبه جدید ریاست قوه یک مقدار زمان طولانی تر شده است
در صورت نیاز به اوراق قضایی و یا مشاوره کامل می توانید در ساعات 4 الی 8 شنبه تا 4شنبه با بنده تماس بگیرید
09125159005
محمد تقی میرزابیگی
۱۳۹۴/۰۷/۳۰ ۱۵:۲۹
سلام. به دفاتر خدملت الکترونیک قضایی مراجعه نمایید.دادگاه محل اقامت شما مجتمع قضایی شهید مفتح واقع درمیدان الغدیر انتهای خیابان مخایرات میباشد . در خصوص توضیحات بیشتر با شماره 09122080980 تماس بگیرید.