اعتراض به رای هیات تخلفات اداری

اینجانب در آزمون استخدامی سال 90 به صورت پیمانی و با حکم کارشناس پرستار در بیمارستان پذیرفته شدم و بعد از طی مراحل گزینش به استخدام پیمانی درآمدم . بعد از گذشت 2 سال ( در 1392 ) به دلیل مشکلی که همان زمان برایم پیش آمد درخواست مرخصی بدون حقوق کردم که بیمارستان به من پاسخی نداد بنابراین تاکنون شرایط حضور در بیمارستان را نداشتم . اکنون که مراجعه کردم مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد که حدود یکسال پیش بیمارستان مستقیما به هیات رسیدگی به تخلفات نامه ای فرستاده و هیات نیز بلافاصله طبق ماده 15 دستور فسخ قرارداد دادند . حال اشکالات قانونی این موضوع : 1 - عدم پاسخ کتبی به درخواست مرخصی بدون حقوق 2 - عدم تذکر شفاهی و کتبی و سایر تنبیهات قبل از ارسال نامه به هیات رسیدگی به تخلفات 3 - ارسال مستقیم نامه از بیمارستان به هیات تخلفات بدون در نظر گرفتن سلسله مراتب قانونی و اداری ( ابتدا باید نامه را به معاونت درمان میزدند ) 4 - عدم آگاهی به اینجانب قبل از صدور حکم 5- عدم ابلاغ حکم پس از صدور . با توجه به این موارد بهترین راهکار جهت ابطال رای هیات رسیدگی به تخلفات و دستور ادامه کار با تاکید بر کدام مورد غیرقانونی ذکر شده و ارائه آن در چه مرجعی می باشد ؟ با تشکر

وضعیت: بسته (دارای اعتبار برای حداکثر 1 پاسخ)
میزان حق المشاوره (برای هر پاسخ): 40,000 ریال
مهارت: اختلاف کارگر و کارفرما
3 پاسخ
2,480 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۰۷/۲۹ ۱۵:۰۹