انتقال چک پس از برگشت

سلام. یک چک سی میلیونی توسط آقای «الف» در وجه خانم «ب» که همسرش هست صادر شده است. خانم «ب» چک را برگشت زد و بعد از برگشت با صادر کننده به توافق رسیدند و لاشه ی چک را به صادر کننده تحویل داد. در همان موقع صادر کننده بابت بدهی خود به من و برادرم چک و برگه ی برگشت را به من تحویل داد. خانم «ب» نیز در کنار امضای اولی که بابت برگشت زده بود یک امضای دیگر کرد تا مراتب انتقال و همینطور ضمانت را به عهده گرفته باشد. بعد از دادن لاشه ی چک بنده چندین نفر را نزد صادر کننده فرستادم و به همه ی آنها گفت که پرداخت می کند اما نکرد و مجبور به شکایت شدم. دو سه شاهد هم دارم که صادر کننده اقرار کرده که به من بدهکار است. هم اکنون هم آن آقا و خانم دستشان در هم است. سه روز پیش علیه صادر کننده و ظهر نویس طرح شکایت حقوقی کردم. حالا توسط دفتر خدمات قضایی پیام آمده که : «دادخواست در زمان 1394/06/29-09:32 از مجتمع دادگاههاي حقوقي و خانواده شيراز به دلیل (ضمائم ناخوانا مي باشد , ضمائم اشتباه/ ناقص است , اطلاعات اشخاص ناقص / اشتباه ثبت شده است , مشخصات طرفين ناقص /مدرک استنادي مبني بردليل خواسته ندارد) توسط واحد پذیرش بررسی و ناقص است». یکی از دوستان وکیل می گوید که چون دارنده ی چک نیستی نمی توانی شکایت مطالبه وجه چک کنی و باید مطالبه ی طلب می کردی و چک را به عنوان مدرک می دادی. بنده نیز به استناد اینکه در سایت قوه ی قضاییه نوشته است که : «چه کسی حق طرح دعوای مطالبه وجه چک را دارد؟
الف- دارنده چک که همان اولین آورنده به بانک و مندرج در ماده 11 قانون صدور چک است ب- منتقل الیه، یعنی کسی که به طریق اطمینان آور، چک پس از برگشت به او انتقال یافته است» شکایت کردم و برای تعیین تکلیف دیگر راهی برای شکایت نداشتم. حالا مفهوم این اخطار چیست و من باید چه کنم؟ برای اینکه حقم را مشخص کنم چه باید بکنم. آیا دادخواست من مورد بررسی قرار می گیرد؟ و اگر محل خوانده در شیراز نباشد و هم اکنون آدرس دیگری از وی داشته باشم باید چکار کنم؟

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: مباحث متفرقه
1 پاسخ
2,812 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۰۶/۳۰ ۱۰:۴۵