استرداد مبلغ رهن

سلام
چند روز پیش بابت مورد سرقت از آپارتمانی که تازه اجاره کرده بودم و با صاحب ملک راجع به مقصر بحث داشتم مزاحم شما شدم.
الان درگیر یه فرآیند دیگه شدم
93/6/6 یه آپارتمان به مبلغ 30 میلیون رهن کامل کردم. بیستم تیر با شوهر موجر که واسطه ما و ایشون واسه همه کارها هستن صحبت کردم که برنامه امسال چیه و گفتن امسال 35 میلیون باید بدید.
با توجه به اینکه ملک را پارسال 105 میلیون خریده بودن و از مبلغیکه رهن داده بودن ناراضی بودم و امسال هم تو همون ساختمان 30 میلیون رهن داده بودن گفتم که قیمت این نیست و گفتن که ملک خودمه و هر قیمتی که دوست داشته باشم رهن میدم.
ضمنا گفتن من سه روزه این آپارتمان را رهن میدم و شما نگران نباشید و به فکر خودتون باشید. من رو حساب حرفشون اون آپارتمان داستان دار قبلی را 7 مرداد اجاره کردم و ایشون هم از 7 مرداد تا حالا 12 بار تو روزنامه آگهی داده اما یه نفر هم نیومده ببینه.
با توجه به اینکه کمتر از 4-5 روز تا اتمام قرارداد مونده میگه تا اجاره ندم نمیتونم پول شما را بدم و باید همکاری کنید تا اجاره بدم. دیروز و امروز آگهی کرده و صبح تا عصر تو خونه نشستم اما یه نفر هم نیومده ببینه.
همکار شما دیشب گفتن اظهارنامه بفرستم که آماده تخلیه در تاریخ ششم باشن اما با پرس و جویی که کردم دیدم خود اظهارنامه بیشتر از یه هفته زمان میبره تا ارسال بشه.
با اطلاعات ناقصی که دارم گفتن ششم باید تخلیه کنی و کلید را بذاری دادگاه تا اخطار بدنو این حرفا. اما اگر این قضیه تو روند قضایی بیفته زمان من از دست میره و من اول شهریور 50 میلیون چک رو حساب این 30 میلیون دادم.
خواستم سریعترین راهی که بتونم ازشون شکایت کنم و تا مرحله توقیف ملک یا اموال دیگه برم که دست از لجبازی بردارن و پولمو بدن را پیش پای من بذارید

وضعیت: بسته (دارای اعتبار برای حداکثر 1 پاسخ)
میزان حق المشاوره (برای هر پاسخ): 40,000 ریال
مهارت: -
0 پاسخ
2,087 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۰۶/۰۳ ۰۵:۴۷