مجازات توهین و تهدید
سلام و خداقوت.rnمن دختری 29 ساله هستم که خواستگاری داشتم و بعد مدتی ارتباط تلفنی و اسمسی بسیار از رفتار ایشون متنفر شدم و به دروغ گفتم که ازدواج اجباری کردم و هرگز نمیخوام هیچ ارتباطی باهاش داشته باشم . rnایشون بهم تلفن زد و فحشم داد وحدود 20 تا اسمس بسیار بسیار بسیار بسیار زشت و تهمت فاسد بودن رو به طور کاملا صریح با الفاظ زشت بهم نسبت داد.rnمن ازشون قانونی شکایت کردم و بعد از مدتی پیگیری و رسیدن به محضر قاضی ، همه ی تهمت هایی که زده بود رو قبول کرد و بابتشون عذرخواهی کرد و من حاضر نیستم به هیچ عنوان قبول کنم و رضایت بدم.rnرئیس دادگاه در آخر بمن گفتن که هیچکس نمیتونه تو رو مجبور به رضایت کنه ولی اگر رضایت ندی دادگاه خودش حق رای داره و با یه تعهد از ایشون بخشیده میشه چونکه نادم هستش و دختر خانم تو هم انقدر سخت نگیر.rnو من شاکی شدم و گفتم من خودم رو به قانون و عدالت سپردم ، صحبت سر آبروی منه ، سر حق الناسه ، خود خدایاجانم این و گفتن ، من سخت نگرفتم ولی شما انگار خیلی هم قضیه رو مهم نمیدونین.rnو ایشون با تشر بامن برخورد کرد و بهم گفتم پاشو برو بیرون ، بفرما ، میخوای اعصابمونو وقتمونو از بین ببری؟؟؟؟rn----من شکایتمو به کی ببرم ؟ به کجا ببرم ؟ آبروی رفته من پیشه خانوادم و خجالتم و چی کار کنم ؟ rnاصن معنیه عدالت چیه ؟ که من دهن به دهنه طرفم نذارم و انتقام شخصی نگیرم و بسپارم خودمو دسته قانون با دله خوش بشینمو ببینم که نه تنها طرفم بخشیده میشه بلکه داد و هوار قاضیم من باید بخورم؟؟؟؟rnاین درسته که هرکی رسید هر جرمی مرتکب بشه و با یه عذرخواهی تمومش کنه؟؟ اونم چه عذرخواهی؟؟من اصن آثار ندامت رو ندیدم بلکه ایشون کلی حق به جانب صحبت کرد و موش مرده بازی درآورد ،rnمن نمیخوام رضایت بدم،به هیچ عنوان،rnسپرده بودمش به خدا ، ولی با دادگاه امروز متوجه شدم که نباید از سمت من بخشیده بشه ، چون اصن انگار که نه انگار ، کلی هم دروغ گفت و من از قاضی خواستم دروغ گویی رو هم به جرماش اضاف کنه و قاضی اصن به صحبتم محل نذاشتن.rnداخل دادگاه قاضی گفت که به جرم توهین و تهدید ازت شکایت شده ، چه دفاعی داری؟؟rnو گفت که عصبی بودم و سرخورده و اون حرفا رو زدم.rnآقا یا خانم مشاور ، تورو به خدایاجانم قسمتون میدم ، راهنماییم کنین.واقعا قانون از پی شکایت یه دختر مجرد که بهش تهمت زدن که فاسدی و حرفای خیلی بدی که من حتی معنیشونو نمیدونستم و وقتی فهمیدم کلی به حال خودم زار زدم ، اینقدر راحت میگذره؟؟؟؟rnبا این اوصاف چه مجازاتی با این جرم که دادگاهم و طرفم تایید کردن در انتظارشه ، مطابق با قانون ؟؟rn
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
1 پاسخ
3,264 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۳/۱۱/۰۷ ۰۰:۴۶:۵۱