انعقاد قرار داد از طرف
با سلام حدود 2 سال قبل امتیاز یکدستگاه آپار تمان مسکن مهر از یکی از دوستان خریداری نموده ام اما موقع خرید آنرا بنام مادر م خریداری نموده ام و دو نفر شاهد نیز ضمن حضور در مجلس عقد قرار داد را امضا ء نمودند . ضمنا به جای امضا ء خریدار که مادر م می باشد اینجانب امضا ء نموده ام . شایان ذکر است آپارتمان را با هزینه شخصی خویش خریده ام آپارتمان تحت تصرف ، تسلط و ید اینجانب است و کلیه عملیات ساختمانی نیز تقریبا در حال اتمام است . متاسفانه چون مدیریت تعاونی مسکن هیچگونه همکاری علیرغم همکاری فروشنده با اینجانب بعمل نیاورند بالاجبار علیه ایشان و خریدار اولیه و ثانویه طرح دعوی نمودم و نامبردگان را ملزم به تنظیم سند رسمی نمودم . مطابق نظریه کارشناسی منعی در این معامله محرز نگردید و معامله تائید گردید . اما چون قولنامه بنام مادرم بود طرح دعوی اینجانب طبق نظریه داد گاه و اشاره به بند 10 ماده 84 حکم به عدم ذینفعی اینجانب صاد ر شده است که حق اعتراض نیز دارم . لطفا: 1-آیا میتوانم ضمن اعتراض ، هر چند معامله توسط اینجانب صورت گرفته و امضا ء ذیل قولنامه نیز از آن من است و ملک موصوف نیز تحت تصرف اینجانب است و صرفا به قصد اینکه میخواستم ملک موصوف را به مادرم هدیه نمایم معامله فی مابین را طبق معامله ای ثانوی با مادرم منعقد نمایم و ایشان به عنوان فروشنده و من خریدار و پس از انجام این معامله مجددا به نام خویش و طرفین طرح دعوی نمایم . متشکرم از راهنمائی های شما
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
1 پاسخ
2,777 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۰۳:۴۳:۰۶