بازگشت به محل زندگي مورد نظر زن
شرط تعيين محل زندگي در عقد نامه ام درج نشده اما تمام خانواده من وهمسرم مي دانند كه ايشان ذكر كرده بودند فقط سه سال در تهران مي مانيم تا طرحشان تمام شود هر سال بهانه هاي مختلف آوردند و بجه ها بدنيا آمدند و من در اينجا دست تنها بودم به اصرار انتقالي ام را از محل كارم گرفت و به اصرار بازنشسته پيش از موعدم نمود حالا دختر بزر گم هم دانشگاه تهران قبول شده خودش هم دو سال ديگر باز نشسته مي شود و باز هم راضي نيست كه به شهر مان بر گرديم
من ديگر بعد از اين ٢١سال بسيار بهم ريخته هستم تنهايي ودروي از پدر و مادرم و عدم داشتن كاري براي خودم با توجه به توانايي هاي بسيار بالايم هم علمي و هم مالي مزيد بر علت شده
در اين مدت نسيتا طولاني بيش از حد ملاحظه گستاخي هاي كلامي و رفتاري اورا در حضورفرزندانم و خانواده اش داشته ام و مورد آخر آن دو هفته قبل بوده
قانون در مورد رفتنم به شهرستان به همراه دختر كوچكترم كه ١٣سال دارد و دختر بزرگم كه بايد بماند چون در تهران دانشجو است چه حقي مي دهد
من ديگر بعد از اين ٢١سال بسيار بهم ريخته هستم تنهايي ودروي از پدر و مادرم و عدم داشتن كاري براي خودم با توجه به توانايي هاي بسيار بالايم هم علمي و هم مالي مزيد بر علت شده
در اين مدت نسيتا طولاني بيش از حد ملاحظه گستاخي هاي كلامي و رفتاري اورا در حضورفرزندانم و خانواده اش داشته ام و مورد آخر آن دو هفته قبل بوده
قانون در مورد رفتنم به شهرستان به همراه دختر كوچكترم كه ١٣سال دارد و دختر بزرگم كه بايد بماند چون در تهران دانشجو است چه حقي مي دهد
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
0 پاسخ
2,629 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۳/۰۸/۲۸ ۱۶:۵۸:۴۵