سوپیشینه

باسلامrnrnبنده دو سال پیش دوره دانشجویی در مغازهای رنگ فروشیجهت فروشندگی مشغول به کارشدم بعد از شش ماه کار کردن شخصی از بنده شاکی شد که مقداری رنگ خریده و رنگ ها مشکل دارد ولی سه ماه از تاریخ خرید رنگ ها گذشته بودبنده از ایشان قبول نکردم بعد از گذشت چند ماه از این قضیه احضاریه ای از طرف اداره تعزیرات حکومتی مبنی بر عدم اجرای تعهدبه اسم بنده اومد (خریدار اسم منو از قبل میدونست ولی جواز کسب وکارت مباشرت به نام بنده نبود وفقط فروشنده بودم) منم چون احضاریه به نامم بودبه ادره تعزیرات رفتم وقتی شماره پرونده رو دادم پرونده به نام صاحب مغازه که جواز کسب به اسمش بود در اداه تعزیرات ثبت شده بودولی شکایت به اسم من شده بود منم دفاعیات خودمو نوشتمو وتحویل قاضی دادم الان حدود یکساله که از مغازه بیرون اومدمو دیگه اونجا کار نمیکنم بعد از اونم دیگه اطلاع ندارم پرونده چی شد و احضاریه ای هم بدست بنده نرسید الان میخوام برم سو پیشینه بگیرم میخواسم بدونم شکایت اون فروشنده دو سال پیش در اداره تعزیرات با اینکه جواز کسب به اسم من نبوده وفقط یک فروشنده بودم که پاره وقت کار میکردم میتونه سو پیشینه واسم تلقی بشهrn

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
1 پاسخ
2,704 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۲۱:۳۳:۳۰