دوستی های اینترنتی

سلام خانمی هستم که یک ماه پیش از طریق اینترنت با مردی آشنا شدم . درهمان زمان متوحه شدم که متارکه کرده و تنها زندگی میکند . از طریق وب و موبایل در تماس بودیم و قصد ازدواج داشتیم .لازم به ذکر است مارابطه نامشروع نداشتیم اودر زنجان است و من در تهران .اما بعد از مدتی متوجه شدم که بیماری داشته و طول درمان دارد و بعد از چندروز کارش به بیمارستان و عمل جراحی کشید . چون شاغل بودم دائما نمی توانستم با اودر ارتباط باشم وبه ن شکاک بود.لازم به ذکر است که حتی یک بارهم همدیگروملاقات نکردیم وفقط دو عکس ازهمدیگرداشتیم..تا اینکه به من بدبین شدو به دلیل فشار عصبی به من بدو بیراه و فحش می داد و از ازدواج بامن منصرف شد .. لازم به ذکر است که به دلیل سرطانمعده پزشکان امید به زندگی او را 10 % اعلام کردند.با اینکه با آرامش با او صحبت میکردم اما اومن را به دلیل اینکه با احساساتش بازی کرده ام ، تهدید به دادگاه میکرد .. خواهر او وکیل پایه 1 دادگستری است و دایما من را تهدید به دادگاه می کنه که با احساسات برادرش بازی کرده ام..خال میخواستم بدونم آیا من مجرم هستم یا او که با احساسات من بازی کرده ؟؟؟ خانواده ام از این موضوع خبر ندارن . خیلی دلشوره دارم ، اگر برادرش بمیرد برای من مشکلی درست میشه ؟؟؟!!!! تهدید کرده که از طریق شماره موبایلم و شماره محل کارم آبروم رو میبره .. خواهش میکنم راهنماییم کنید . من میتونم برم ازشون به خاطر ایجاد مزاحمت و تهدیدهای تلفنی شکایت کنم ؟؟

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
5 پاسخ
3,507 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۵ ۱۵:۴۹:۴۹