راهنمایی

با سلام وسپاس بابت سایت بی نظیرتونrnسوالم اینه که : ما یه پرونده داشتیم به این صورت که بعد از فوت مورث ، یکی از دختران متوفی سند جعلی درست کرده مبنی بر اینکه پدر یک قطعه زمین 505 متری را به من هبه کرده ،دادگاه به کارشناسی ارجاع داده ،تشخیص کارشناس این بود که سند و امضاها جعل شدن ، خواهان به نظر کارشناس اعتراض کرد مجددا به کارشناسی 3 نفره ارجاع شد،هیات سه نفره هم جعل تشخیص دادن ،رای بدوی مبنی بر جعلیت و معدوم نمودن سند صادر شد اما دوباره اعتراض کردن ، دادگاه تجدید نظر رای رو تایید کرده، شکایت کیفری به جرم جعل کردیم دادگاه متهمین را احضار و الان به قید ضمانت آزادن و قرار مجرمیت صادر شده و پرونده در نوبت صدور رای قرار گرفته ، الان متهمین چند نفر شاهد جمع کردن که شهادت بدن که ما شنیدیم متوفی این زمین رو هبه کرده ، حالا سوالم اینه که شهادت در این مرحله به نتیجه ای میرسه و در رای دادگاه تاثیری میذاره و دوم این که ما میتونیم از شهود به جرم شهادت کذب شکایت کنیم ؟و میتونن در خواست اعاده دادرسی کنن از طریق همین شهود؟البته من یکبار دیگه هم سوالم رو پرسیده بودم اما متاسفانه جوابی نگرفتم ممنون میشم اگه پاسخ بدین .
باز هم سپاسگزارم

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
1 پاسخ
2,744 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۴ ۰۶:۲۸:۴۲