جزئیات سوال
پاسخ ها
احمد باقری
۱۳۹۹/۰۵/۱۱ ۰۹:۲۰
با سلام، تا ین 7 سالگی حصانت فرزند با مادر و بعد از آن تا زمان بلوغ با پدر خواهد بود البته اگر مانع قانونی نداشته باشه که در اینثورت با اثبات عدم صلاحیت کسب که حضانت طفل با وی است دادگاه تصمیم به سلب حضانت خواهد کرد.
نرگس محمودی
۱۳۹۹/۰۵/۱۰ ۲۰:۴۸
قانون تا زمان رسیدن کودک به 7 سالگی اولویت حضانت فرزند بعد از طلاق با مادر است. یعنی اگر مانعی وجود نداشته باشد، دادگاه خانواده کودک را برای نگهداری به مادر میدهد.
.
پس از 7 سالگی، پدر مسئول نگهداری از دختر میشود. این مسئله مطلق نیست و شرط استثنای آن مصلحت طفل است. زمانی که دختر به سن بلوغ برسد، حضانت او دیگر توسط قانون و دادگاه مشخص نمیشود و این خود دختر است که انتخاب میکند با کدام یک از والدین زندگی کند.
ملاک رسیدن به سن هفت سالگی است. پس از رسیدن به سن بلوغ (نه سال برای دختر و پانزده سال برای پسر) نیز دادگاه حضانت را به پدر یا مادری میسپارد که فرزند انتخاب می کند.
مطابق قانون سن بلوغ در پسرها 15 سالگی می باشد و وضعیت حضانت را قبل از رسیدن پسر به سن بلوغ را قانون مشخص میکند.
مطابق قانون تا زمان رسیدن کودک به 7 سالگی اولویت حضانت فرزند بعد از طلاق با مادر است. یعنی اگر مانعی وجود نداشته باشد، دادگاه خانواده کودک را برای نگهداری به مادر میدهد.
پس از رسیدن فرزند پسر به 7 سالگی، پدر مسئول نگهداری از او میشود. این مسئله مطلق نیست و شرط استثنای آن مصلحت طفل است. زمانی که پسر به سن بلوغ برسد، حضانت او دیگر توسط قانون و دادگاه مشخص نمیشود و این خود پسر است که انتخاب میکند با کدام یک از والدین زندگی کند
سیده لیلا جوادی
۱۳۹۹/۰۵/۱۰ ۱۹:۳۳
با سلام کاربر گرامی
دختر بعد 9سالگی ، از مدار حضانت خارج میشود و خودش تصمیم میگیرد که با چه کسی (مادر یا پدر) زندگی کند.
پسر تا هفت سالگی با مادر و سپس تا پانزده سالگی با پدر و بعد از آن خودش تصمیم میگیرد.