مشاوره اورژانسی

سلام من پرستار پيماني شاغل در دانشگاه علوم پزشکي هستم.اوقات آزاد خود را در يک ارگان دولتي به صورت قرارداد ساعتي به ازاء هر ساعت کارکرد پرداخت حدود 3 هزار تومان تا سقف 198 مشغول به کار هستم لازم به ذکر است در قرار داد اسمي از واژه شغل يا پست سازماني نياورده و عبارت تخصص را لحاظ کرده که تخصص کارشناس اداري قيد شده. اينجانب در چارت اين مرکز فاقد پست سازماني و شغل سازماني هستم از صندوق دولت هم پرداختي به بنده نمي شود و محل پرداخت حقوق من از در آمدهاي مرکز است و پولي هم به صندوق بازنشستگي واريز نمي شود .در اين قرارداد چون الزامات اين مرکز اين است که براي هر فردي که کار ميکند بايد بيمه رد شود بيمه هم قيد شده به ازاء روزهاي کاري و مرخصي ساعتي تا سقف بيست ساعت در ماه در نظر گرفته شده که مرخصي قابل بازخريد و ذخيره نيست .در تمام قرارداد اسمي از تمام وقت آورده نشده و نامه اينجانب به صورت همکار پاره وقت است.مورد بعدي حقوق من به ازاء ساعتي که حضور داشتم و با احتساب مرخصي ساعتي پرداخت مي شود ايام تعطيل هم لحاظ شده .هيچ پست مديريتي هم ندارم مي خواستم بدونم بر اساس قانون منع دو شغله آيا اين مورد شامل حال من هم هست لطف مي کنيد اکر زودتر جواب من را بدهيد

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
1 پاسخ
2,669 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۴ ۱۲:۰۱:۳۰