شکایت خریدار ملک

با سلام
طبقه اول آپارتمانی نوساز را به شخصی(آقای ش) فروختیم .در حالی که دست کم دوماه قبل از اسکان ایشان یک واحد دیگر از طبقات بالا مستاجر آمده بود و ایشان ساکن دوم ساختمان بودند. یک ماه بعد لوله دستشویی دچار گرفتگی شده و فاضلاب پس زده بود در روشویی. آقای ش با فروشنده( آقای الف) خود که شریک من (مجری )است تماس گرفته و گفته بودند مشکل از شماست. آقای الف هم با من تماس گرفتند و من احتمال گرفتگی نسبی در مسیر لوله را دادم و در نتیجه برای حسن نیت و احتمال اینکه گرفتگی از زمان ما بوده طی دو روز به اتفاق آقای الف رفتیم و لوله کشی بردیم در ملک ،فنر انداخت و لوله باز شد
(در حالی که هیچ وقت برای مشکلات گرفتگی لوله کسی به فروشنده و یا سازنده ملک مراجعه نمیکند).
بعد از 3 ماه مجددا گرفتگی با همان شرایط ایجاد شده و ما اطلاعات لوله های ساختمان را در اختیار شخص قرار داده و گفتیم دیگر به ما ربطی ندارد. ممکن است ساکن قبل از شما که طبقات بالا بوده آشغالی در مسیر لوله اصلی انداخته و گرفتگی نسبی ایجاد کرده که هر از چند ماهی بر اثر انباشت باعث گرفتگی کلی در همان محل میشود. ایشان خواستار این بودند که ما برویم درست کنیم. و ما پس از کلی توضیح و تفسیر وقتی دیدیم ایشان به هیچ صورتی قانع نمیشوند. گفتیم شرمند کاری از دستمان بر نمی آید دیگر. ایشان گفتند شکایت میکنند.
چند روز بعد باز سعی کردیم با ایشان تماس بگیریم تا مجددا برویم برای رفع مشکل ولی دیگر تلفن هایما را جواب نمی دادند.

حال روز محضر نزدیک است به ایشان مراجعه کردیم گفتند شکایت کردم و کارشناس آمد بازدید مقصر سازنده را شناختند. تا چند روز دیگر نامه دادگاه بدستتون میرسه. و ادعا کردند محضربرای تنظیم سند حاضر نمیشوند تا تکلیف این مشکل مشخص شود.
1) با توجه به مبایعه نامه تنظیمی در بنگاه که رسمی هم بوده و تاریخ دقیق دارد و در صورت عدم حضور طرفین هزینه خسارت روزانه مقرر شده. ایشان می توانند روز محضر حاضر نشود بدون پرداخت خسارت عدم حضور روزانه؟
2)میشود بدون حضور و اطلاع ما دادگاه رای داده باشند؟
3)به چه صورت میشود درخواست بررسی مجدد و تجدید نظر به رای داد؟
4) اصولا اگر زمان زیادی از تارخ مقرر بگذرد و در محضر حاضر نشوند چه کاری میشود برای این معامله کرد؟(ابطال/استرداد/حکم دادگاه/....)

(من و آقای الف شریک هستیم و این مشارکت در ساخت بود و ایشان مالک زمین قدیمی بودند و مالک نهایی این واحد. البته در زمان تنظیم مبایعهنامه این واحد متعلق به هردوما بود و هر دو امضا کردمولی حالا سند صادر شده و به نام ایشان)
با تشکر

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
0 پاسخ
2,607 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۳ ۰۱:۰۷:۰۱