استیفای حق

با سلام و عرض خسته نباشید

من چند سال پیش به گفته ی یکی از دوستام به دختری که قبلا به اون پیشنهاد داده بود و با هم رابطه داشتن و بعد یه مدت از هم جدا شده بودن با یه اسم مستعار بهش پیشنهاد دادم. دختره از همون روز اول ادعای عاشقی و دلدادگی میکرد. که من بعد تقریبا دو هفته بهانه اوردم که به درد هم نمی خوریم و خانوادم مخالف هستن . ولی با کلی التماس و گریه ازم خواست که مثل یه رفیق باهاش باشم و میگفت که من تازه که به تو نرسیدم نه ازدواج میکنم نه هیچی و بلایی سر خودم میارم. منم بخاطر اینکه کاری دست خودش نده گفتم هر چند این رفاقت دختر پسر باهم معقول نیست ولی قبول. بعد یه مدت که بحث کرد رفته بوده پیش یه سید و فالگیر که بهش گفتن تو به این پسره میرسی ولی بعد اینکه دو تا زن بگیره یعنی سومین زن ایشون میشه. دیدم که اینم اینو باور کرده و همینطور منتظره منم بخاطر اینکه این افکار و انتظار و از ذهنش بیرون کنم گفتم ازدواج کردم و طوری که سومین زن رو هم گرفتم که بیخیال بشه کلا. که حتی ازم میخواست اگه من ادعای رفاقت دارم که کمکش کنم و از خواستگاراش براش مورد پیدا کنم که دهن خانوادشو ببنده ولی انجام نمیدادم و هر وقت کلی اصرار میکردم که ازدواج کنه. تا اینکه خونوادش به رابطه ش با من پی میبرن. توو زمان رابطه به هر بهانه ای دستی و از طریق کارت خودش بهم پول داده بود ولی همه رو بهش پس دادم . برادراش که اومدن همه ماجرارو براشون تعریف کردم و گفتم پول داده بهم و حتی کارت عابر بانکی که پیشم بود و بهشون دادم ولی الان اونا میگن خواهرمون باید نزدیک سی میلیون پس انداز داشته باشه الان که هیچی نداره و بدهکارم هست همه رو داده به تو. تو با اسم مستعار کلاهبرداری کردی . که باید همه رو پس بدی. ولی من بیشتر از ده نفر شاهد دارم که دختره التماس میکرد و ول کن نبود و میگفت که اگه شده سالی یه اس ام اس برام بفرست و با هم رفیق باشیم که در کل زمان رابطه حتی یک کلمه عاشقانه و احساسی بهش نگفتم و هر کاری کردم که بهش فشار بیاد و تموم کنه. عین اینا رو به برادراش گفتم که حین صحبت کردن حضوری با گوشی صدا رو ضبط میکردن که چی گفتم بهشون. ولی اگه خود دختره رفته باشه پیش فالگیر و جادو و ازین حرفا و پول خرج کرده باشه و الان بندازه پای من که جواب نگرفته و دروغ گفتم بهش و بخواد الان من پس بدم باید چیکار کنم؟ چون خودش خیلی توهمی و از اولم رفته پیش فالگیر . در کل جرمی مرتکب شدم؟ اگه مجرمم مجازات من چی هست؟ در جواب ادعاشون چی بگم؟ اگه شکایت کنن پام گیره؟ ولی حتی یک ریال هم به حساب من واریز یا به کارتم انتقال نداده که سند یا مدرکی داشته باشن. خیلی ممنون. خواهشا راهنماییم کنین و کمک. اجرتون با آقا امام زمان.

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
2 پاسخ
3,036 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۰۶/۰۹ ۰۲:۱۳:۲۹