مهریه

سلام من حدود 8 سال پیش با همسرم ازدواج کردم که حاصل این ازدواج فرزند دختری ست که مبتلا به بیماری اوتیسم است اکنون با توجه به بی بند و باری همسرم و ندادن نفقه و رها کردن ما به حال خودمان در آستانه جدایی از هم هستیم اما همسرم می گوید بچه را نمی خواهد ولی باور کنید علی رغم تلاش زیادی که برای درمان فرزندم انجام دادم متاسفانه بهبودی چندانی نداشته و دیگر هم توان پرداخت هزینه هایش را ندارم گفتم اگر پیش پدرش باشد مجبور است هزینه درمان او را بپردازد ولی ایشان با گول زدن و ترساندن من گفتند تنها شرطی که بچه را پیش خود نگه دارند این است که مهریه خود را ببخشم و من هم تحت تاثیر حرفهای ایشان برگه ای را امضا کردم که در ان مهریه خود را بخشیدم اما بعدا متوجه شدم در ان برگه کلیه حقوق خود را بخشیدم مثل شیربها..پس از مدتی من و همسرم با هم صلح کردیم و من شرط کردم در صورتی به خانه باز می گردم که ان کاغذی که امضا کردم پاره کند و او اینکار را در حضور من انجام داد حال که دوباره قصد طلاق داریم می گوید برگه ای که پاره کرده قلابی بوده و مرا فریب داده آیا اکنون با توجه به اینکه ایشان مرا فریب داده اند و نگهداری از بچه هم تکلیف بی چون و چرای ایشان است ایا من می توان مهریه خود را مجددا مطالبه نمایم
با تشکر فراوان

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
1 پاسخ
2,854 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۰۶/۰۳ ۲۱:۱۲:۲۵