جزئیات سوال
پاسخ ها
یوسف سراجی
۱۳۹۸/۰۲/۲۵ ۱۵:۴۸
سلام
در واقع شهرداری در صدور پروانه اشتباهی مرتکب نشده است و عبارت صدور پروانه اشتباه و مطالبه خسارت غلط می باشد. صرفنظر از این بحث عمدتا در چنین مباحثی اگر مطابق تراکم مصوب برای منطقه پروانه صادر شده باشد می توانید با اخذ رضایت مساله را حل کنید.
سودابه تائبی
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ ۱۶:۳۱
با سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه طبق ماده 132 قانون مدنی تصرفات ضرری همسایه مجاور پذیرفته نشده و طبق مواد 1 و 13 قانون دیوان عدالت اداری اعتراض به تصمیمات و اقدامات خلاف قوانین و مقررات مقامات دولتی و شهرداری ها تجویز شده چنانچه خسارات وارده و صدور پروانه از سوی شهرداری پیرو عدم رعایت قوانین و ضوابط شهرسازی باشد و هنگام صدور پروانه توسط شهرداری حد مجاز ارتفاع ساختمان رعایت نشده و با اجرای رأی تخریب خسارتی دیگر متوجه مالک شود، مالک می تواند برای احقاق حق و حقوق خود اقدام نماید.با توجه به تبصره یک ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری تعيين ميزان خسارات وارده از ناحيه مؤسسات و اشخاص مذكور در بندهاي (1) و (2) اين ماده پس از صدور رأی در دیوان بر وقوع تخلف با دادگاه عمومي است.
بند یک اشاره به تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها، سازمان ها و مؤسسات، شرکت های دولتی و شهرداری ها، سازمان تامین اجتماعی و تشکیلات و نهادهای انقلابی و مؤسسات وابسته به آنها دارد.
بند دو رسیدگی به اعتراضات و شکایات از آراء و تصمیمات قطعی هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون هایی مانند کمیسیونهای مالیاتی، هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما کمیسیون موضوع ماده صد قانون شهرداری است.