جزئیات سوال
پاسخ ها
سيد روح اله معزي
۱۳۹۷/۰۵/۰۴ ۱۷:۱۸
با توجه به مواردي كه بيان كرديد ، مادر دليلي به دادگاه ارائه نداده . صرفا يك سري ادعا مطرح كرده و دليل اثبات ادعا را هم اظهارات فرزند مشترك معرفي كرده . در حالي كه اظهارات فرزند به خودي خود فاقد اثر حقوقي و اثباتي است مگر اين كه با يك سوي قرائن قوي همراه باشد . مثلا اثار ضرب و جرح بر بدن كودك مشهود باشد و فرزند بگويد پدرم مرا كتك زده . يا با بررسي روانشناسانه كودك ، محرز شود كه وي از لحاظ روحي و عاطفي و اخلاقي دچار آسيب شده و كودك هم بيشتر اوقاتش را با شما بوده باشد . به صرف اين ادعا كه پدرم مرا ني زند بدون ارائه دليل ، صدور حكم بر عليه شما به نظر فاثد توجيه حقوقي و منطقي است .
به هر حال از مواردي كه مي تواند باعث سلب حضانت شخصي كه داراي حضانت است بشود مي توان به اعتياد به مواد مخدر يا مشروبات الكلي يا روان گردان ، سوء رفتار يا بداخلاقي ، سوابق كيفري متعدد و موثر ، محكوميت قطعي به مجازات حبس واز اين قبيل اشاره كرد .
لذا حتما سعي كنيد لايحه تجديدنظر خواهي را با مشورت يكي از وكلا تنظيم كنيد و تمام مسائل را در آن شرح دهيد . نقض اين راي دد دادگاه تجديد نظر امكان پذير است .
سودابه تائبی
۱۳۹۷/۰۵/۰۴ ۱۲:۴۱
با سلام کاربر گرامی علت عمده ی صدور چنین رایی عدم حضور جنابعالی و عدم دفاع در مقابل دلایل خواهان میباشد.
توصیه میکنم قبل از انقضای مهلت تجدیدنظر فورا تجدیدنظر خواهی کنید . ضمن ارائه ی توافقنامه ی عادی اعلام نمایید عدم حضورتان به جهت توافق قبلی با خواهان بوده. لیکن خواهان با حیله سعی در گمراه نمودن دادگاه داشته است.
استشهادیه تنظیم کنید و تقاضای تحقیق محلی کنید همچنین اگر مستنداتی دال بر رد ادعای خواهان دارید ضمیمه ی دادخواست تجدیدنظر خود کنید.
نرگس محمودی
۱۳۹۷/۰۵/۰۴ ۱۲:۲۲
با سلام علت محکمیتون عدم حضورتون بوده تجدیدنظر خواهی کنید و استناد کنید توافق کردید و طرفتون حیله به کار بردن و استهادیه هم مستند خوبی است
سيد روح اله معزي
۱۳۹۷/۰۵/۰۴ ۱۲:۱۸
سلام پاسخ تا چند دقيقه ديگر ارسال مي شود
علی نجاری
۱۳۹۷/۰۵/۰۴ ۱۲:۰۱
سلام وقت بخیر
هموطن گرامی طبیعی است که چون دفاعی نداشتید دادگاه براساس مستندات موجود رای داده ... لازم است که ضمن اعتراض مراتب دفاعیات خود را مطرح .. در صورتی که مصادیق رفع حضانت در شما موجو نباشد رای به نفع شما صادر خواد شد ...
ماده ۱۱۷۳ – هر گاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست, صحت جسمانی و یا ترتیب اخلاقی طفل در معرض خطر باشد,محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد, محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل و یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضائی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند, اتخاذ کند.
موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هر یک از والدین است :
۱- اعتیاد زیان آوربه الکل, مواد مخدر و قمار.
۲- اشتهار به فساد اخلاق و فحشا,
۳ – ابتلا به بیماریهای روانی با تشخیص پزشکی قانونی.
۴- سو, استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشا, تکدی گری و قاچاق.
۵- تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف. (اصلاحی بموجب قانون اصلاح ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی مصوب ۷۶)