انتقال مال غیر
بنده در سال 92 ملکی خریدم به قیمت 170 میلیون تومان که انجام کارهای خرید و پرداخت پول به بنگاه را همسرم انجام داد و من کلا کاری جز فراهم کردن پول انجام ندادم. سپس همسرم از فروشنده وکالت گرفت که سند را به نام من منتقل کند. ولی متوجه شدم مایل به انجام این کار نیست. و همیشه بهانه می آورد و من هم که بهش اعتماد داشتم فکر بد نکردم. تا اینکه 3 سال گذشت و در سال 95 متوجه شدم که دوست پسر دارد و قصد داشت ملک را برای خودش بردارد یعنی با وکالتی که داشت سند را به نام خودش بکند که خانواده اش یعنی پدر و مادر و برادرش مانع شدند و گفتند مال شوهرت است و باید برگردانی. نهایتا قبول کرد که در ازای اینکه با طلاقش و ازدواجش با دوست پسرش موافقت کنم وکالت را به من انتقال دهد تا بروم سند را به نام خودم بکنم. و در تاریخ 28/11/95 به همراه برادرش و یکی از دوستان من آمد و وکالت را به نام من کرد و من هم سند را در 21/12/95 به نام خودم کردم.در این زمان ملک در تصرف مستاجر بود که تاریخ اتمام قرار داد ، 5/6/96 بود.قبل از اتمام قرار داد به مستاجر گفتم ملک از حالا مال من است و باید با من قرار داد را تمدید کنی یا اینکه تخلیه کنی. ولی او گوش نداد.تا اینکه حدود 3 ماه پیش حکم تخلیه اش را در روز جاری گرفتم و وقتی کلانتری خواست حکم را اجرا و خانه را تخلیه کند مستاجر قراردادی آورد که از 30/6/96 تا 30/6/97 از همان دوست پسر همسر سابقم که هوشنگ نام داد ، اجاره کرده است.وقتی با هوشنگ حرف زدم که چرا ملکم را اجاره داده ای؟ بهم فحش داد و بد و بیراه گفت و ادعا کرد ملک مال ماست ما به تو فروخته ایم و تو پولش را به ما نداده ای؟ و در 18 برج 2 هم اظهارنامه ای به من فرستادند که زنم ملک را به تو فروخته است و تو پول ملک را نداده ای و بدهکاری. من جواب اظهارنامه شان را ندادم و درعوض قصد دارم به خاطر کلاهبرداری و انتقال منافع مال غیر به خاطر اینکه خانه ام را اجاره داده است از هوشنگ شکایت کنم. هم قرار داد دستنویسی که با مستاجر نوشته بودند دارم و هم دو نفر شاهد دارم که گفت ملک مال من است و اجاره اش داده ام. آیا مدارک برای محکوم شدن هوشنگ کافی است یا خیر؟ و آیا کاری که کرده حبس هم دارد یا خیر؟ و آیا اینکه دادگاه می تواند مرا مجبور کند که دست از شکایت کیفری بردارم و شکایت حقوقی شود یا خیر؟ چون من قصد دارم شکایت کیفری بکنم.
ممنونم اگر کمکم کنید به جواب آن نیاز دارم لطفا