درباره سوال قبل

با سلام وخسته نباشی به وکیل محترم اقای حسین هوشمند بازم دستخوش به جواب شما من که هر چی میپرسم یا جواب ناقص یا بد که ادم بیشتر تو شبه وابهام قرار میدهد برمیخورم..خواسم یه خلاصه از ماجراهای پیش اومده بگم تاهم سایر دوستا بخونن بشه عبرت که گول هر شیادی رو نخورن..هم شما نظرتون رو بدید.یک سال پیش خانواده شوهرم با کلک ودروغ وو دعدهای پوچ مارا فریب دادندهر چی گفتن زیرش زدن تو این مدت خیلی شکنجه ها بهمون دادن خلاصه ازدواج کردیم پدرم از لحاظ مالی خوب وموقعت من از همه جهات عالی بودمن 22سامه بعد از ازدواج کاملا همه چی فرق کرداون چیزی نبود که میگفتن وشوهرم در طبقه بالای پدرم زندگی میکردیم یک ساله ازدواج کردیم همیشه به خاطر کاراها ودخالت های خانوادش همیشه دعوا داشتیم کتک میخوردم ولی چون هدفم زندگی بودکاری نمیکردم. 5ماه پیش بازتو یه مشاجره او باز مراکتک زد ورفت خانه پدرش وفورا شکایت عدم تمکین من را داد منم رفتم گواهی پزشک قانونی گرفتم.وقتی برای ضرب وشتم رفتیم پیش دادیار اون اومد ومنکرکتک من شد توی دادگاه تمکینم منکر میشد .حالاباز20روزدیگه وقته رسیدگی پیش قاضی داریم.ویه شکایت دیگر برای ترک نفقه ازش کردیم. برای تمکین هم بعداز بردن شهودپیش قاضی هنوز حکم نداده گفته تاحکم قطعی ضرب وشتم بیاد.من واقعا نمیخوام با این خانواده زندگی کنم شوهرم تهدیدم میکنه که میخوایم ابروت ببریم ودرخواست ازدواج مجددبدیم.من نمیخوام از مهریم بگذم تا بلاهای که سرمون اوردن یه گوشش جبران بشه واسشون خیلی پول مهمه وهم میخوام ازش طالق بگیرم...سوالم اینه که ممکنه واسه ضرب وشتم تبریه بشه؟اگه بشه خیلی به ضررم میشه.خواهش اینه که راهنمایی کنید ونظرتون رو بدید وبگید چیکار کنم خیلی نگرانم وبهمون ظلم شده در ضمن وام ازدواجم پدرم ضامنمون شد چکم نداد حالام قسطاش پرداخت نمیکنه حتی یارانمم برمیدارن.خانوادشم دنبال زن هستن براش.صد ملیون پولم داره که از بانک برداشتش که به عبارتی فرار از دین کرده باشه.بهم میگن مهریت میکنیم 5ماهی یه سکه روتم زن میگیریم ابروتم میبریم طلاقتم نمیدیم

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
1 پاسخ
2,817 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۰۳/۱۰ ۱۳:۵۶:۳۳