جزئیات سوال
پاسخ ها
گروه حقوقی سماواتی
۱۳۹۲/۰۳/۱۱ ۲۱:۱۸:۴۱
ضمن اعلام برائت از درفشانی های خانم مریم جهت تنویر ذهن مراجعین اعلام می کنم 1.قسامه فرع بر وجود ظن ارتکاب عمل توسط شوهر است یعنی اول باید وجود لوث محقق شود بعد نوبت به قسامه می رسد تا لوث محرز نباشد قسامه محلی از اعراب ندارد و کارساز نیست.2.تحصیل حق طلاق برای زوجه به دلیل ترک انفاق زوج هم منوط به این است که امکان اجرای حکم محکمه دایر بر انفاق به زوجه(در صورتی که دعوی مزبور به دلیل نشوز زوجه رد نشود) وجود نداشته یا شوهر ناتوان از پرداخت نفقه باشد که مورد مذکور با توجه به گفته های مراجع محترم دال بر توانایی مالی همسرش مصداق پیدا نمی کند(ماده 1129 قانون مدنی) در ضمن اگر من وکیل زوج باشم و موکل در پرونده مطالبه نفقه محکوم شود به او توصیه می کنم که نفقه را تمام و کمال بپردازد تا زوجه تنواند با تمسک به این موضوع از دادگاه تقاضای طلاق کند این را فقط جهت روشن شدن قضیه و نه به لحاظ مرد بودن و یا دفاع از حقوق مردان و ... ذکر کردم.
حسین هوشمند
۱۳۹۲/۰۳/۱۰ ۰۳:۱۴:۴۲
ﺑﺎ ﺳﻼم
همكار محترم صرفا راهكار حقوقي قضيه رو ارايه فرموده اند و جواب ارايه شده كاملا صحيح هست .
شما جند تا سوال رو داخل يك سوال مطرح ميكنيد بدون اينكه مشخص كنيد تاكيدتان روي كدام سوال است . بنده هم نظر خودم رو عرض ميكنم ولي به اين معنا نيست در نقطه مقابل همكارم و مدافع حقوق خانمها باشم . وكيل بايد مدافع حق و حقيقت باشد و مرد و زن تفاوتي ندارند
بنابراين ضمن تاييد عرايض ايشان براي رفع شبهه جواب تكميلي را خدممتان عرض مينماييم .
اينكه فرموده اند ﺻﺮف ﺷﮑﺎﯾﺖ دﻟﯿﻞ ﺑﺮ ﺗﺮک اﻧﻔﺎق ﻧﯿﺴﺖ صحيح هست ولي در صورت اثبات ترك انفاق براي شما حق طلاق ايجاد خواهد شد .
همكارمحترم فرمودند : ﮔﻮاﻫﯽ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻫﻢ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺻﺪﻣﻪ ﺑﺪﻧﯽ دﯾﺪﻩ اﯾﺪ اﯾﻨﮑﻪ ﺷﻮﻫﺮﺗﺎن ﻣﺮﺗﮑﺐ اﯾﻦ ﮐﺎر ﺷﺪﻩ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ اﺛﺒﺎت از ﺳﻮی ﺷﻤﺎ دارد ..... در تكميل عرايض ايشان بايد كفت كه رويه برخي دادكاهها اينطوري هست و استدلال ميكنند كه ممكن است در جاي ديكري و توسط فرد ديكري مصدوم شده باشد ولي بعضي از دادكاهها با ارايه كواهي بزشكي قانوني و اجراي قسامه شوهر را به برداخت ديه محكوم ميكنند بنابراين با اجراي قسامه شما ميتوانيد به نتيجه مطلوب دست بيدا كنيد .
فرمودند يﮏ ﺑﺎر درﮔﯿﺮی ﻫﻢ ﻣﺠﻮز ﻃﻼق ﺑﺮای زوﺟﻪ ﻧﯿﺴﺖ، ﺷﻮﻫﺮﺗﺎن ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﺑﻌﺪ از ﺗﺤﺼﯿﻞ اﺟﺎزﻩ دادﮔﺎﻩ ﺑﺪون اﯾﻨﮑﻪ ﺷﻤﺎ را ﻃﻼق ﺑﺪﻫﺪ ﺗﺠﺪﯾﺪ ﻓﺮاش ﻧﻤﺎﯾﺪ . اين فرمايش نيز في نفسه صحيح هست ولي اكر شما بتوانيد ترك نفقه را اثبات نماييد ميتوانيد حق طلاق را بدست بياوريد و در عين حال مهريه تان را نيز مطالبه كنيد .
موفق باشيد
.
[