درخواست ضرروزیان از حکم 5 سال گذشته
حدود 5 سال پیش در دادگاه حکم جلب یک نفر که پولی را برای شراکت در کار صنعت چوب داده بودم ولی هیجگونه سودی و هیچ گونه شراکت کاری با من نداشت را گرفتم . الان بعد از گذشت 5 هنوز نتونستیم که او را دستگیر کنیم و حتی آدرسی از او پیدا کنیم خانواده او هنوز در آدرس قبلی زندگی می کنند ولی هیچ اطلاعی از فرزند خود بروز نمی دهند (با وجود اطلاع از محل اقامت). من می خواستم بدونم آیا من می تونم ادعای ضرر و زیان کنم چون هنوز نتونستم دستگیرش کنم و واقعا دیگر کاری که می تونستم با اون 4 میلیون در اون سال انجام بدم حالا دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم؟ اگر چنین امکانی وجود داره من از چه طریقی می تونم اقدام کنم ؟کجا باید برم ؟و دیگه آیا راهی نیست که من از طریق فشار روی خانوادش بتونم اونو پیدا کنم ؟ آیا دادگاه با در دست داشتن حکم جلب می تونه حکم توقیف اموال یا حساب بانکی به من بده ؟
لازم به ذکر هست که من وکیل هم داشتم ولی هیچ کاری برام انجام نداد و حتی حکم جلب هم خودم با هزار مکافات و سختی گرفتم چون کارمند هستم و نمیتونم مرخصی بگیریم .
لازم به ذکر هست که من وکیل هم داشتم ولی هیچ کاری برام انجام نداد و حتی حکم جلب هم خودم با هزار مکافات و سختی گرفتم چون کارمند هستم و نمیتونم مرخصی بگیریم .
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
1 پاسخ
2,786 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۲/۰۱/۲۳ ۰۱:۴۸:۰۵