درخواست طلاق زوجه

با سلام . بنده شوهری دارم که هرچند در اوایل ازدواج بیشتر اشتراک در جنبه های دینی داشتیم ؛ لکن الان او بسیاااااار تغییر کرده و من اصلا قادر به تحمل سختی های ادامه این راه نیستم . ترجیح میدهم در آینده اگر مادر شدم شاهد تربیت فرزندی دو قطبی و حیران نباشم ؛ هر روز زجر میکشم از نگاه هایش از حرفهایش از برخورد بدش با والدینش از ... البته او هم از تحمل سختگیری های دینی من و قیودات سفت و سخت من که از اول در پی همان به سراغ من آمد خسته خسته و منزجر شده البته دوستم دارد و فکر نمیکنم راضی به طلاق من باشد . منم دوستش دارم ولی منطقی نیست این زندگی کم اشتراک رو به حیرانی و جداتر شدن ادامه یابد و سالها بعد احتمالا ثمره اش یا بچه طلاق باشد یا بچه آب زیر کاه بی هدف سردرگم الکی مذهبی ... من اگر از مهرم بگذرم میتونم جدا شم ؟ تمام مسئولیتهاش با خودم!من فقط میخوام از دیدن گناه های همیشگی عادی شده همسرم که دارد مرا هم آلوده می کند رها شوم .آیا قانون و یا شرع مقدس فقط برای دادخواست طلاق زوجه مسائل مادی و امور بعد حیوانی را در نظر گرفته ؟؟؟!!!مثلا اگر شوهری نفقه داد و ضرب و جرحم نداشت و در روابط زناشویی هم چندان آزار دهنده نبود ولی عصبی و بداخلاق بود و بی قید مذهبی شده بود و همسرش را با واداشتن به معاشرت با آدمهای بی اخلاق و بد دین آزار داد و ... و کلا از لحاظ دینی و معنوی هم کفو نبود باید چه کرد ؟ مگر قرآن ندارد : و عاشروهن بالمعروف ؟ پس چه شد این حسن برخورد ؟ مگر من تا کی جوان هستم ؟ خدا راضی نیست حتی من با شوهرم قهر کنم ؛ پس چطور میتوانم در پی کسب خوشی حلال در زندگیم باشم ؟ زن چرا باید بسوزد و بسازد ؟ چرا اسلام به مسائل کفویت دینی در طلاق بهیچوجه اهمیت نمیدهد...؟با تشکر از پاسخ جامع شما..

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
1 پاسخ
2,797 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴ ۱۶:۴۹:۵۳